Fiskefilet med fyldig karrysovs og pak choi. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 2 spskkarry
  • 350 gramfrosne suppeurter
  • 2 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 2 stkpak choi
  • 40 gramteriyakisauce
  •  sesam- eller olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskefilet med fyldig karrysovs og pak choi. Hertil ris.

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en asiatiskinspireret ret med færdigpanerede fiskefileter, karrysovs med masser af grøntsager og kokosmælk og pak choi stegt i teriyakisauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 2 spskkarry
  • 350 gramfrosne suppeurter
  • 2 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 2 stkpak choi
  • 40 gramteriyakisauce
  •  sesam- eller olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Varm en gryde op med olie og svits karry og suppeurter. Tilsæt vand, kokosmælk og smuldret bouillon og lad sovsen simre i ca. 15 min.

3. Fordel de panerede fiskefileter på en bageplade beklædt med bagepapir, krydr med salt og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.

4. Skyl pak choi, skær bunden af og skær bladene i tynde både.

5. Varm en pande op med sesamolie. Kom pak choi på panden og fordel teriyakisaucen henover. Steg pak choi på alle sider i et par minutter.

6. Blend karrysovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

7. Server fiskefileterne med den fyldige karrysovs, teriyakimarinerede pak choi og ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. Lad også gerne dine børn smage til.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter, friskhakket chili og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.