Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her serverer vi en asiatiskinspireret ret med færdigpanerede fiskefileter, karrysovs med masser af grøntsager og kokosmælk og pak choi stegt i teriyakisauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 2 spskkarry
- 350 gramfrosne suppeurter
- 2 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 500 grampaneret fiskefilet
- 2 stkpak choi
- 40 gramteriyakisauce
- sesam- eller olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1 Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2 Varm en gryde op med olie og svits karry og suppeurter. Tilsæt vand, kokosmælk og smuldret bouillon og lad sovsen simre i ca. 15 min.
3 Fordel de panerede fiskefileter på en bageplade beklædt med bagepapir, krydr med salt og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.
4 Skyl pak choi, skær bunden af og skær bladene i tynde både.
5 Varm en pande op med sesamolie. Kom pak choi på panden og fordel teriyakisaucen henover. Steg pak choi på alle sider i et par minutter.
6 Blend karrysovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.
7 Server fiskefileterne med den fyldige karrysovs, teriyakimarinerede pak choi og ris. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. Lad også gerne dine børn smage til.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter, friskhakket chili og limesaft.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



