Fiskefilet med kartoffelsalat, creme fraiche og urter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 200 gramfrosne ærter
  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 200 gramcherrytomater
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 pottedild
  • 1 pottepurløg
  • 1 stkcitron
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskefilet med kartoffelsalat, creme fraiche og urter

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Sprøde fiskefileter med cremet kartoffelsalat af creme fraiche, dild, purløg, citronskal, cherrytomater og ærter. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 200 gramfrosne ærter
  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 200 gramcherrytomater
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 pottedild
  • 1 pottepurløg
  • 1 stkcitron
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Tilsæt ærterne til grydevandet lige inden vandet hældes fra.

2. Overhæld herefter kartofler og ærter med koldt vand, så de køler af.

3. Varm en pande op med lidt rapsolie og steg fiskefileterne, til de har en gylden farve på begge sider. Hvis de får ujævn farve, tilsæt lidt mere fedtstof. Krydr med salt.

4. Imens fiskefileterne steger: Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.

5. Rør creme fraiche sammen med hakket dild, hakket purløg og skallen fra en citron. Smag til med salt og peber.

6. Vend urtedressingen sammen med kartoflerne, ærterne og cherrytomaterne.

7. Server de sprøde fiskefileter med kartoffelsalaten. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre