Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Sprøde fiskefileter med cremet kartoffelsalat af creme fraiche, dild, purløg, citronskal, cherrytomater og ærter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 200 gramfrosne ærter
- 500 grampaneret fiskefilet
- 200 gramcherrytomater
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 pottedild
- 1 pottepurløg
- 1 stkcitron
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Tilsæt ærterne til grydevandet lige inden vandet hældes fra.2
Overhæld herefter kartofler og ærter med koldt vand, så de køler af.3
Varm en pande op med lidt rapsolie og steg fiskefileterne, til de har en gylden farve på begge sider. Hvis de får ujævn farve, tilsæt lidt mere fedtstof. Krydr med salt.4
Imens fiskefileterne steger: Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.5
Rør creme fraiche sammen med hakket dild, hakket purløg og skallen fra en citron. Smag til med salt og peber.6
Vend urtedressingen sammen med kartoflerne, ærterne og cherrytomaterne.7
Server de sprøde fiskefileter med kartoffelsalaten. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og røre dressingen sammen.