Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Sprøde fiskefileter med kogte kartofler, hjemmelavet remoulade og salat med kål, pære og salatost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramkartofler
- 500 grampaneret fiskefilet
- 200 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
- 2 stkpære
- 100 gramkryddermarineret salatost
- 1 stkcitron
- 175 grampickles
- 3 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- salt
- peber
- olivenolie
- smør
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne, skær dem i halve og kog dem i saltet vand.2
Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er altså en flok fedttørstige krabater, er de!3
Hæld vinterkålsalat på et fad. Skyl pærerne og skær dem i tynde både. Bland pærestykker, kålsalat, salatost, marinaden fra salatost og lidt citronsaft. Smag til med salt og peber.4
Bland pickles med mayo og karry og smag til med salt og peber.5
Server de sprøde fiskefileter sammen med kartofler, remo, pæresalat og citronskiver. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pære i stykker. De kan også blande den hjemmerørte remo.