Fiskefilet med kartofler, hjemmelavet remo og pæresalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramkartofler
  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 200 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
  • 2 stkpære
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  • 1 stkcitron
  • 175 grampickles
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskefilet med kartofler, hjemmelavet remo og pæresalat

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Sprøde fiskefileter med kogte kartofler, hjemmelavet remoulade og salat med kål, pære og salatost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramkartofler
  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 200 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
  • 2 stkpære
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  • 1 stkcitron
  • 175 grampickles
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne, skær dem i halve og kog dem i saltet vand.

2. Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er altså en flok fedttørstige krabater, er de!

3. Hæld vinterkålsalat på et fad. Skyl pærerne og skær dem i tynde både. Bland pærestykker, kålsalat, salatost, marinaden fra salatost og lidt citronsaft. Smag til med salt og peber.

4. Bland pickles med mayo og karry og smag til med salt og peber.

5. Server de sprøde fiskefileter sammen med kartofler, remo, pæresalat og citronskiver. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pære i stykker. De kan også blande den hjemmerørte remo.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre