Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Lækre sprøde fiskefileter med pommes frites, som vi serverer med hjemmerørt remoulade, salat og ærter. God fornøjelse.
Portioner
Ingredienser
- 600 grampommes frites
- 500 grampaneret fiskefilet
- 400 gramfrosne ærter
- 0.5 stkicebergsalat
- 100 grampickles
- 3 spskmayonnaise
- 0.25 spskkarry
- 1 stkcitron
- bagepapir
- olivenolie
- smør
- salt
- peber
- ketchup
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i 25-30 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk at vende fritterne undervejs.3
Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er nogen fedttørstige krabater, er de!4
Giv ærterne et opkog på 2-3 minutter. Skyl salaten og riv bladene af, så de har en runding som en lille skål.5
Bland pickles med mayo og karry. Smag til med salt og peber.6
Server de sprøde fiskefileter med fritter, remo, citron og ketchup og lav en skål af salatblade og hæld lidt ærter i. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække eller rive icebergblade af salaten og anrette ærterne.