Fiskefilet med pommes frites, hjemmerørt remo og ærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 grampommes frites
  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 400 gramfrosne ærter
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 100 grampickles
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.25 spskkarry
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  smør
  •  salt
  •  peber
  •  ketchup
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lad dit barn lave opskriften sammen med os onsdag kl. 17.30. Køb ind og vær klar i køkkenet. Vores opskriftudvikler, Herdis, guider dit barn igennem madlavningen fra start til slut. Tryk her og tilmeld dit barn. Det er helt gratis.

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i 25-30 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk at vende fritterne undervejs.

3. Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er nogen fedttørstige krabater, er de!

4. Giv ærterne et opkog på 2-3 minutter. Skyl salaten og riv bladene af, så de har en runding som en lille skål.

5. Bland pickles med mayo og karry. Smag til med salt og peber.

6. Server de sprøde fritter med fiskefilet, remo og ketchup og lav en skål af salatblade og hæld lidt ærter i. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække eller rive icebergblade af salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre