Fiskefrikadeller med kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 0.5 stkblomkål
  • 100 gramfrosne ærter
  • 400 gramfiskefars
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spsksød sennep
  • 3 spskmayonnaise
  • 0,5 pottepurløg
  • 10 stkcherrytomater
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækre fiskefrikadeller af færdig fiskefars, som vi har rørt med ærter, der giver en smuk grøn farve og fin smag. Serveret med kartoffelsalat.

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Det tager ca. 15 min. Pluk små buketter af blomkålen og lad kog dem sammen med kartoflerne de sidste 5 min.

2. Overhæld efterfølgende begge dele med koldt vand, så de køler af.

3. Kom ærterne i en sigte og overhæld dem med kogende vand. Mos ærterne og vend dem i fiskefarsen.

4. Varm en pand op med en blanding af raps- og olivenolie og steg fiskefrikadellerne til de er faste og har en gylden og sprød overflade.

5. Rør cremefraiche, sennep og mayonnaise sammen. Smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med kartofler og blomkål. Pynt med friskhakket purløg og halverede tomater.

6. Server de sprøde fiskefrikadeller samme med kartoffelsalaten. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen. Ekstra smag: Rør lidt karry i dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre