Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Lynhurtig aftensmad med rester fra gårsdagens fiskelasagne, som vi serverer med en spidskålssalat med granatæbler, cashewnødder og gulerødder. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra lasagne
- 0.5 stkgranatæble
- 0.5 stkspidskål
- 300 gramgulerødder
- 75 gramcashewnødder
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm resterne af lasagnen op i ovnen eller i mikroovnen.2
Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål - pas på tøjet! Skær spidskålen i tynde strimler. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Bland spidskål, gulerødder, granatæbler og cashewnødder sammen med valgfri dressing.3
Servér den lækre lasagne med spidskålssalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at presse granatæblekernerne ud. De kan selvfølgelig også dække bord!
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.