Foldede tortillawraps med kylling, pesto og gnavergrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkfuldkornstortillas
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 pottepurløg
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 130 gramrød pesto
  • 240 gramkyllingestrimler
  • 100 gramost i skiver
  • 300 gramgulerødder*
  • 0.5 stkagurk
  •  olie til friture
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Foldede tortillawraps er et hit - på sociale medier og hos Mambeno! De er super sjove at lave og smager fantastisk. Vi har lavet dem med kylling, pesto, peberfrugt og ost, men du kan komme lige det fyld i, som du har lyst til. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær tortillawrapsene halvt over. Skyl og skær peberfrugter i små tern. Klip purløget og skyl spinatbladene.

2. Det er super nemt at folde wrapsene - men også lidt svært at forklare. Så vi har lavet en lille video. Du finder linket nederst i tipssektionen. Men here goes..: Smør pesto på 1/4 af tortillaen og drys lidt peberfrugter ovenpå. Læg kyllingestrimler på den næste fjerdedel. Læg en skive ost på den næste fjerdedel og på den sidste fjerdedel skal der være purløg og spinatblade (eller anden salat).

3. Hold den første fjerdedel indover den næste fjerdedel og forsæt indtil tortillaen har form som en trekant. Phew..! Vi håber, du fangede den - men hey: Se videoen, det er slet ikke svært!

4. Steg de foldede wraps i en god slat olie på en pande. Du kan også pensle dem med olie og bage dem i ovnen i ca. 15 minutter ved 180 grader.

5. Skræl gulerødderne og skyl agurken. Skær begge dele i stave. Server de lækre stegte wraps med gnavergrønt som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne hjælpe med at komme fyld i wrapsene og ordne gnavergrønt. Tryk her for at se, hvordan du folder wraps.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre