Fransk pølseret

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 4 stkkålpølser
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spsktørret timian
  • 0.5 spsktørret rosmarin
  • 2.5 dlpiskefløde
  • 70 gramtomatpuré
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fransk pølseret

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En lækker og smagfuld pølseret med et fransk touch. Vi har brugt kålpølser, squash, peberfrugt og kartofler vendt i en sovs af fløde, tomatpuré, timian, rosmarin og paprika. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 4 stkkålpølser
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spsktørret timian
  • 0.5 spsktørret rosmarin
  • 2.5 dlpiskefløde
  • 70 gramtomatpuré
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Skær pølserne i skiver. Varm en stor pande op med olie og steg pølserne så de får lidt stegeskorpe.

3. Imens pølserne steger: Pil skrællen af løg og hvidløg og skyl squash og peberfrugt. Skær det hele i små tern.

4. Tag pølserne af panden og stil til side. Steg grøntsagerne på panden sammen med paprika, timian og rosmarin. Tilsæt nu de stegte pølser sammen fløde og tomatpuré og lad det hele simre.

5. Hæld vandet fra kartoflerne, kom dem på panden og vend dem sammen med sovsen. Smag til med salt og peber.

6. Server den smagfulde pølseret og top evt. med friskhakket persille, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne og skære pølserne i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.