Frisk pasta med kylling og melonsalat - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 spskpaprika
  • 1 fedhvidløg
  • 900 gramkyllingefilet
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 140 gramtomatpuré
  • 1.5 dlvand
  • 1 spsktørret oregano
  • 500 gramfrisk pasta
  • 1 stkmelon
  • 3 stkforårsløg
  • 70 gramfærdig salatmix
  • 90 gramolivenmix
  • 100 gramsalatost i tern
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frisk pasta med kylling og melonsalat - til to dage

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Vi har lavet en skøn sauce med kylling, som vi serverer med frisk pasta og en italiensk inspireret salat med oliven, salatost og melon. Opskriften er beregnet til to dage, så gem resterne til varmemad eller brug sauce og kylling som fyld i tortillas. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 spskpaprika
  • 1 fedhvidløg
  • 900 gramkyllingefilet
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 140 gramtomatpuré
  • 1.5 dlvand
  • 1 spsktørret oregano
  • 500 gramfrisk pasta
  • 1 stkmelon
  • 3 stkforårsløg
  • 70 gramfærdig salatmix
  • 90 gramolivenmix
  • 100 gramsalatost i tern
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg de frosne grøntsager i en gryde i lidt olivenolie i et par minutter. Tilsæt paprika og presset hvidløg og lad det stege videre til løgsmagen er forsvundet.

2. Skær imens kyllingefileterne i tern. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Tilsæt kyllingeternene i gryden og steg til kødet har taget lidt farve.

3. Tilsæt smuldret bouillon, hakkede tomater, tomatpuré, vand og oregano og rør godt. Lad saucen simre til resten af klar.

4. Bring en gryde med vand i kog. Skal det gå ekstra stærkt, kan du koge vandet i en elkedel og hælde i gryden. Kog pastaen som anvist på pakken.

5. Skræl melonen, fjern kernerne og skær den i tern - hvis melonen er stor, kan du evt. også serverer lidt melonskiver som tilbehør. Skyl forårsløgene, fjerne top og bund og skær dem i skiver. Skyl salaten og bland med melon, olivenmix og salatost i tern. Hæld lidt af olien fra olivenmixen over salaten sammen med friskpresset citronsaft.

6. Smag saucen til med salt og peber og server i dybe tallerkener med pasta og salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i tern. De kan også hjælpe med at dække bord.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre