Frisk pasta med pepperoni, minutstrimler og cremet sovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  frisk pasta
  • 50 grampepperoni
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 350 gramsvinekød i strimler
  • 250 mlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 spskgorgonzolaost
  • 2 tsktørret oregano
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramedamamebønner
  • 1 stkrød peberfrugt
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det her er den hurtigste og lækreste ret, du kan forestille dig! Og selvom gorgonzola måske lyder knapt så børnevenligt, så giver den masser af smag sammen med peperonien. Og så klapper vi lidt i hænderne over, at kødet kun skal stege i et par minutter. Det bliver ikke nemmere de dage, det skal gå stærkt! God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Skær pepperonien i mindre stykker. Skær løget i tern, hak hvidløget fint og steg begge dele i lidt olivenolie på en pande sammen med pepperonien, til det hele har fået farve. Tilsæt kødstrimlerne og steg videre i et par minutter.

3. Tilsæt madlavningsfløde, smuldret gorgonzola, oregano, smuldret grøntsagsbouillon og rør rundt, indtil gorgonzola og grøntsagsbouillon er opløst i sovsen. Smag til med salt og peber.

4. Hæld de frosne edamamebønner i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i fem minutter og hæld derefter vandet fra. Skyl og skær den røde peberfrugt i stave til gnavergrønt.

5. Voila, så er der den hurtigste lækre pastaret!

6. Velbekomme!

Tip

Hvis du har en pålægsrest tilovers - f.eks. spegepølse eller skinke - kan du sagtens bruge den i stedet for pepperoni. Har du gorgonzola tilovers, så brug den på en lun morgenbolle eller i en lækker kartoffelsalat dagen derpå.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre