Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
En lækker og simpel pastaret med en sauce af cremefine, rejer, masser af hvidløg, cherrytomater, squash og citron. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 3 fedhvidløg
- 20 stkcherrytomater
- 1 stksquash
- 2,5 dlcremefine 15%
- 500 gramfettuccine
- 200 gramfrosne rejer
- 1 stkøkologisk citron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1 Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomaterne og squashen. Skær cherrytomaterne i kvarte og riv squashen på den grove side af et rivejern.
2 Varm en pande op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt cherrytomater og squash og steg det i et par minutter. Tilsæt cremefine og lad saucen simre.
3 Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.
4 Kom rejerne i saucen og smag til med revet citronskal, citronsaft, salt og peber.
5 Server pastaretten i skåle og top med friskhakket persille, hvis du har det på lager. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og squashen.
Ekstra smag: Top med friskhakket persille og parmesan.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



