Frisk pasta med skinke og peberfrugter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramskinke i tern
  • 100 gramchampignon
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spskpaprika
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 pakkefrisk pasta
  • 300 gramgulerødder*
  • 50 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super nem omgang aftensmad med frisk pasta og en lækker sauce med skinke, peberfrugter og champignon - toppet med revet ost eller parmesanflager. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand i kog til pastaen.

2. Skær løg og hvidløg i tern. Steg det i olivenolie på en pande i et par minutter og tilsæt skinke.

3. Rens imens champignoner og peberfrugter og gem halvdelen af peberfrugterne til gnavergrønt. Skær den anden halvdel af peberfrugterne og champignonerne i mindre stykker og lad dem stege med på panden. Lad hele molevitten stege i ca. 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater, paprika og oregano og lad det simre.

4. Imens saucen hygger sig, koges pastaen efter anvisningen på pakken.

5. Skræl gulerødderne og skær dem i stave sammen med resten af peberfrugterne.

6. Smag saucen til med salt og peber og server sammen den friske pasta toppet med revet ost eller parmesanflager og gnavergrønt som tilbehør.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære peberfrugterne og champignonerne i mindre stykker.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre