Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En super nem omgang aftensmad med frisk pasta og en lækker sauce med skinke, peberfrugter og champignon - toppet med revet ost eller parmesanflager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 200 gramskinke i tern
- 100 gramchampignon
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkgrøn peberfrugt
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 spskpaprika
- 1 spsktørret oregano
- 1 pakkefrisk pasta
- 300 gramgulerødder
- 50 gramrevet ost
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Bring en gryde med vand i kog til pastaen.2
Skær løg og hvidløg i tern. Steg det i olivenolie på en pande i et par minutter og tilsæt skinke.3
Rens imens champignoner og peberfrugter og gem halvdelen af peberfrugterne til gnavergrønt. Skær den anden halvdel af peberfrugterne og champignonerne i mindre stykker og lad dem stege med på panden. Lad hele molevitten stege i ca. 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater, paprika og oregano og lad det simre.4
Imens saucen hygger sig, koges pastaen efter anvisningen på pakken.5
Skræl gulerødderne og skær dem i stave sammen med resten af peberfrugterne.6
Smag saucen til med salt og peber og server sammen den friske pasta toppet med revet ost eller parmesanflager og gnavergrønt som tilbehør.7
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære peberfrugterne og champignonerne i mindre stykker.