Nem pastaret med champignon og cocktailpølser

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrisk pasta
  • 250 gramchampignon
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 fedhvidløg
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramcocktailpølser
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 10 stkcherrytomater
  • 50 gramrevet parmesan
  •  smør
  •  salt
  •  peber
  •  citron
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne pastaret er genial til de dage, hvor der skal hurtig mad på bordet. Champignon, parmesanost og cocktailpølser giver masser af smag - og toppet med tomater er der også lidt til øjnene.. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Smelt lidt smør i en gryde og steg champignonerne ved høj varme, til de er gyldne. Tilsæt madlavningsfløde, presset hvidløg og smuldret grøntsagsbouillon.

3. Skær cocktailpølserne i halve og tilsæt dem til sovsen sammen med oregano. Lad det simre i 5 minutter.

4. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

5. Skyl tomaterne og skær dem i halve. Servér pastaen i dybe tallerkener med revet parmesan og tomater på toppen.

6. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre