Frittata med kartofler, bacon og champignon

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 200 gramchampignon
  • 200 grambacon i tern
  • 8 stkæg
  • 1 tskbagepulver
  • 1.5 dlmælk
  • 0.5 spsktørret oregano
  •  salat efter eget valg
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frittata med kartofler, bacon og champignon

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

Frittata, omelet, æggekage eller tortilla - kært barn har mange navne. Her kalder vi den frittata (se os!) og laver den med kartofler, bacon og champignon - og med nem salat som tilbehør. Det smager super godt og er virkelig nemt at lave. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 200 gramchampignon
  • 200 grambacon i tern
  • 8 stkæg
  • 1 tskbagepulver
  • 1.5 dlmælk
  • 0.5 spsktørret oregano
  •  salat efter eget valg
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft

2. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i en gryde med saltet vand i ca. 10 minutter.

3. Hak løget fint, rens champignonerne og skær dem i skiver.

4. Steg løg, champignon og bacon på en pande i lidt olivenolie, til det hele har taget lidt farve og dufter dejligt!

5. Bland løgblandingen sammen med kartoflerne og kom det i et ovnfast fad.

6. Pisk æg, bagepulver, mælk, oregano, salt og lidt peber sammen i en skål. Hæld æggemassen over fyldet.

7. Bag frittataen i ovnen i 15-20 min., til den er stivnet hele vejen igennem.

8. Skyl salat, tomater og agurk og skær hele herligheden i mundrette stykker.

9. Servér fritattaen med den grønne salat og lidt dressing på toppen.

10. Velbekomme!

Tip

Hvis du har solsikke- eller græskarkerner på lager, kan du riste dem på en tør pande og drysse dem over salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre