Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
10 min
Fritterede løgringe er en anelse syndige, men smager helt fantastisk! Brug dem f.eks. som topping på en lækker hotdog med fuldkornsbrød og en god grillpølse. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 stkæg
- 0.5 dlmælk
- 75 gramhvedemel
- 2 spskmajsstivelse
- 25 gramrasp
- 1 tsksalt
- 1 tskbagepulver
- 2 tskpaprika
- olie til friture
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær løgene i tynde skiver med din bedste og skarpeste kniv - eller endnu bedre: Med et mandolinjern, der kan købes i de fleste isenkræmmerbutikker og velassorterede supermarkeder. Pisk æg og mælk sammen i en skål og bland løgringene grundigt rundt i mælkeblandingen.2
Hæld mel, majsstivelse, rasp, salt, bagepulver, paprika og lidt peber i en stor frysepose og ryst det godt sammen. Put nu lidt af løgringene i posen og ryst godt, så alle ringene bliver dækket af melblandingen. Gentag med resten af ringene. Du kan også vende løgringene med melblandingen i en stor skål.3
Varm olien op i en dyb pande eller en gryde. Når olien begynder at syde, når du stikker en enkelt løgring i gryden, er den varm nok. Friter nu løgene i et minut eller to, til de er smukt gyldne. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle og drys med salt.4
Velbekomme :o)