Frosne æblesnacks med mørk chokolade og mandler

Ingredienser

( 16 stk. )

  • 4 stkæbler
  • 50 grammandler
  • 150 grammørk chokolade
  • 16 stkgrillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Frosne æblesnacks med mørk chokolade og mandler

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

De er super lækre de her æblesnacks - næsten som en slags is. Vi har overtrukket dem med mørk chokolade og hakkede mandler, og de er de perfekte snacks til ulvetimen eller weekenden. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkæbler
  • 50 grammandler
  • 150 grammørk chokolade
  • 16 stkgrillspyd
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Skær æblerne i skiver på ca. 1 cm og fjern kernehuset med en kniv eller en kernehus-fjerner (jep, den findes)! Stik et grillspyd halvvejs ind i æblestykket.

2. Hak mandlerne fint og gem dem til senere.

3. Smelt chokoladen i enten et vandbad eller i en glasskål i mikroovnen. Hæld chokoladen over æblerne eller smør på med en dejskraber. Drys lidt hakkede mandler over.

4. Læg æblestykkerne på en tallerken beklædt med bagepapir og sæt dem i fryseren i en halv time.

5. Så må der endelig guffes. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skære æblestykkerne over. Ungerne kan selvfølgelig også hjælpe med at smelte chokoladen og hakke mandlerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre