Fuldkornsmuffins med bananer

Ingredienser

( Ca. 12 styk )

  • 3 stkbananer- modne
  • 100 gramfuldkornshvedemel
  • 50 gramhavregryn
  • 50 gramhvedemel
  • 1 tskbagepulver
  • 1 tsknatron
  • 2 tskstødt kanel
  • 2 tskvanillesukker
  • 1/2 tsksalt
  • 3 stkæg
  • 1 spskakaciehonning*
  • 1/2 dlolivenolie
  •  muffinforme
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Disse fuldkornsmuffins er super lækre - og slet ikke så usunde som dem, du køber i supermarkedet. De smager forrygende som snack i madpakken og holder sig bløde og saftige i flere dage. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Mos bananerne med en gaffel i en skål eller en dyb tallerken. Rør bananmosen sammen i en skål med alle de øvrige ingredienser. Brug enten en røremaskine eller en elpisker. Du kan også bare bruge en grydeske og dine største og bedste Skipper Skræk-muskler!

3. Den færdige dej skal have konsistens som en tynd havregrød.

4. Hæld dejen i muffinforme - husk kun at fylde dem halvt op, da de hæver. Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne på toppen og der ikke hænger dej ved, når du prikker i muffinsene med en strikkepind eller en tandstik. Lad dem køle af.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre