Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
15 min
Disse fuldkornsmuffins er super lækre - og slet ikke så usunde som dem, du køber i supermarkedet. De smager forrygende som snack i madpakken og holder sig bløde og saftige i flere dage. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 3 stkbananer- modne
- 100 gramfuldkornshvedemel
- 50 gramhavregryn
- 50 gramhvedemel
- 1 tskbagepulver
- 1 tsknatron
- 2 tskstødt kanel
- 2 tskvaniljesukker
- 1/2 tsksalt
- 3 stkæg
- 1 spskakaciehonning
- 1/2 dlolivenolie
- muffinforme
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.2
Mos bananerne med en gaffel i en skål eller en dyb tallerken. Rør bananmosen sammen i en skål med alle de øvrige ingredienser. Brug enten en røremaskine eller en elpisker. Du kan også bare bruge en grydeske og dine største og bedste Skipper Skræk-muskler!3
Den færdige dej skal have konsistens som en tynd havregrød.4
Hæld dejen i muffinforme - husk kun at fylde dem halvt op, da de hæver. Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne på toppen og der ikke hænger dej ved, når du prikker i muffinsene med en strikkepind eller en tandstik. Lad dem køle af.5
Velbekomme :o)