Fuldkornsnudler med grøntsager i peanutsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 3 spskpeanutbutter
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 stkblomkål
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stklime
  •  soya
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fuldkornsnudler med grøntsager i peanutsauce

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker vegetarisk nudelret med blomkål, gulerødder og ærter - vendt i en lækker sauce af kokosmælk og peanutbutter. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 3 spskpeanutbutter
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 stkblomkål
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stklime
  •  soya
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

2. Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og gulerødder. Tilsæt peanutbutter og kokosmælk og varm op under omrøring.

3. Skær blomkålen i tynde skiver eller hak det groft og tilsæt det retten. Lad det hele simre i ca 10 min. Tilsæt ærterne og lad retten simre videre i ca. 5 min. Smag til med soya, limesaft, salt og peber.

4. Server fuldkornsnudlerne med grøntsager og peanutsauce i dybe skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.

Ekstra smag: Top med friske koriander, basilikum og ristede sesamfrø.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre