Fuldkornsnudler med lynstegt grønt, kylling og peanutsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 2 fedhvidløg
  • 280 gramkyllingefilet
  • 1 tskrød karrypasta
  • 400 gramfrossen wokmix
  • 2 spskpeanutbutter
  • 4 dlkokosmælk
  •  soya
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi ELSKER kokosmælk og peanutbutter - og det gør vores børn i øvrigt også! Her har vi lavet en nem wokret med kylling, grøntsager og rød karrypasta. Vi har brugt frossen wokmix for at mindske madspild og gøre madlavningen så nem som muligt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

2. Hak hvidløget fint og skær kyllingen i mundrette bidder. Husk altid at vaske fingre og køkkenredskaber, når du har rørt ved rå kylling.

3. Svits hvidløg, rød karrypasta og kylling i en wok eller en dyb pande med olivenolie i et par minutter. Vend herefter wokblandingen i.

4. Tilsæt peanutbutter og kokosmælk og varm op under omrøring. Smag til med soya, saften fra en lime og salt og peber.

5. Vend nudler og fyld sammen i en skål og server i dybe tallerkener eller server hver for sig. Har du limebåde tilovers, så top med dem og evt. lidt grønt ved servering. Velbekomme!

Tip

Opgaver til de mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme salt i vandet til nudlerne og røre i wok'en. Børn elsker ofte også at anrette maden på tallerkener. Ekstra smag: Tilføj ekstra rød karrypasta og brug saltede peanuts som topping.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre