Pasta med laks, squash og ostesauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 2 fedhvidløg
  • 400 gramfersk laks
  • 1 stksquash
  • 0.5 litermornaysauce
  • 0.5 stkcitron
  • 10 stkcherrytomater
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie- til stegning
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker og hurtig pastaret, som er en favorit hos ungerne - også dem, der normalt ikke er så vilde med fisk. Du kan købe ostesaucen færdig eller lave den selv ved at klikke på den lille kokkehue. Herefter kan du også tilføje ingredienserne til din indkøbsliste. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Skær hvidløgene i tynde skiver og steg dem et minuts tid i et skvæt olivenolie på en dyb pande.

2. Fjern skindet fra laksen, skær den i grove stykker og tilsæt den til hvidløgene. Steg nænsomt et par minutter, til laksen har fået lidt stegeskorpe.

3. Tilsæt groftrevet squash og rør forsigtigt, til det er faldet lidt sammen. Pas på, at laksen ikke går for meget i stykker.

4. Tilsæt mornaysauce - det er ikke sikkert, du skal bruge det hele. Varm op og smag til med lidt citronsaft, salt og peber.

5. Anret pastaen på en tallerken, top med laks- og squashsaucen og drys med små, friske tomater, evt. lidt basilikum eller andet grønt og et skvæt olivenolie.

6. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre