Fuldkornspasta vendt med ratatouille. Hertil torskefilet.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 225 gramtorskefilet
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en simpel og lækker pastaret med en ratatouilleblanding fra frost og pandestegt torskefilet. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand.

2. Varm en pande op med olivenolie og steg ratatouilleblandingen i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og lad sovsen koge ind i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

3. Imens sovsen simrer: Skær torskefileterne i den ønskede størrelse. Varm en pande op med olivenolie og steg stykkerne i ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

4. Vend pastaerne sammen med ratatouillen og server sammen med den pandestegte torskefilet. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pastaerne. Ekstra smag: Top med revet parmesan og frisk basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre