Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en simpel og lækker pastaret med en ratatouilleblanding fra frost og pandestegt hvilling- eller torskefilet. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- fuldkornspasta
- 500 gramfrossen ratatouille
- 1 dåsehakkede tomater
- 200 gramhvilling- eller torskefilet
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne i letsaltet vand.2
Varm en pande op med olivenolie og steg ratatouilleblandingen i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og lad sovsen koge ind i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.3
Imens sovsen simrer: Skær torskefileterne i den ønskede størrelse. Varm en pande op med olivenolie og steg stykkerne i ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.4
Vend pastaerne sammen med ratatouillen og server sammen med den pandestegte torskefilet. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pastaerne.
Ekstra smag: Top med revet parmesan og frisk basilikum.