Fuldkornswraps med tunmousse

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 dåsetun i olie
  • 200 gramhytteost
  • 4 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  • 0.5 stkspidskål
  • 250 gramgulerødder*
  • 1 stkagurk
  • 285 gramløse majs
  • 1 pottepurløg
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lune tortillas serveret fyldt med masser af salat og en nem og lækker cremet tunmousse. En god og hurtig fiskeopskrift til hele familien. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pres olien fra tunen og rør tun, hytteost og mayonnaise sammen i en skål. Begynd med lidt af mayonnaisen og tilsæt mere efter smag. Smag til med citronsaft, salt og peber.

2. Snit spidskålen fint og vend den sammen med en god sjat olivenolie, citronsaft, salt og peber.

3. Skræl gulerødderne, og riv gulerødder og skyllet agurk på den grove side af et rivejern. Dræn majsene og hak purløget fint.

4. Server alle ingredienserne i små skåle sammen med lune tortillapandekager og lad hele familien sammensætte deres yndlingswrap toppet med friskhakket purløg. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tunmoussen sammen. Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre