Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her har vi lavet en lun kartoffelsalat med grillede snackpeber og majskolber, spinat og soltørrede tomater. Serveret med hummus. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramkartofler
- 2 stksnackpeber
- 2 stkmajskolber
- 70 gramspæde spinatblade
- 1 stkrødløg
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 200 gramhummus
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem evt. i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand.2
Skyl snackpeberne og skær dem ud efter eget ønske. Vend dem i en god sjat olivenolie, salt og peber.3
Fjern blade og tråde fra majskolberne og skyl dem.4
Fyr op under grillen hvis vejret er til det eller læg snackpeber og majskolberne på en pande. Steg snackpeberne til de har fået en stegeskorpe. Majskolberne skal have 15-20 min til de har fået en gylden farve. Husk at vende dem undervejs. Skær herefter majsene fra kolberne.5
Skyl spinaten. Pil skrællen af rødløget og hak rødløget og de soltørrede tomater fint.6
Vend alle ingredienserne sammen og tilsæt evt. lidt af olien fra de soltørrede tomater. Smag til med salt og peber.7
Server den lune kartoffelsalat med hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.