Fyldig kartoffelsalat med grillede snackpeber og majs. Hertil humus.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramkartofler
  • 2 stksnackpeber
  • 2 stkmajskolber
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 1 stkrødløg
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldig kartoffelsalat med grillede snackpeber og majs. Hertil humus.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lun kartoffelsalat med grillede snackpeber og majskolber, spinat og soltørrede tomater. Serveret med hummus. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramkartofler
  • 2 stksnackpeber
  • 2 stkmajskolber
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 1 stkrødløg
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 200 gramhummus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem evt. i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand.

2. Skyl snackpeberne og skær dem ud efter eget ønske. Vend dem i en god sjat olivenolie, salt og peber.

3. Fjern blade og tråde fra majskolberne og skyl dem.

4. Fyr op under grillen hvis vejret er til det eller læg snackpeber og majskolberne på en pande. Steg snackpeberne til de har fået en stegeskorpe. Majskolberne skal have 15-20 min til de har fået en gylden farve. Husk at vende dem undervejs. Skær herefter majsene fra kolberne.

5. Skyl spinaten. Pil skrællen af rødløget og hak rødløget og de soltørrede tomater fint.

6. Vend alle ingredienserne sammen og tilsæt evt. lidt af olien fra de soltørrede tomater. Smag til med salt og peber.

7. Server den lune kartoffelsalat med hummus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre