Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker kebabsalat med couscous og grøntsager, som vi serverer med sprøde fritter og ketchup. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 grampommes frites
- 1.5 dlcouscous
- 3 dlkogende vand
- 300 gramfærdig kyllingekebab
- 0.5 stkspidskål
- 3 stænglerforårsløg
- 150 gramfrosne ærter
- 1.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- salt
- peber
- olivenolie
- ketchup
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft. Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter til de er sprøde og gyldne.2
Hæld couscous i en gryde og overhæld dem med kogende vand og lidt salt og læg låg på. Lad den trække i fem minutter.3
Steg kebabkødet på en pande i lidt olivenolie.4
Skyl og skær spidskålen i strimler. Hæld kogende vand over ærterne så de tør op. Skyl og skær top og bund af forårsløgene og skær dem i ringe.5
Bland spidskål, ærter, forårsløg og couscous og top med det stegte kebabkød. Hvis dine børn ikke er vilde med en blandet salat, kan du anrettet alt i små skål, så man selv kan sammensætte sin salat.6
Bland creme fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.7
Server fritterne med kebabsalat og dressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære spidskål i strimler.