Fyldig kebabsalat med couscous og fritter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 grampommes frites
  • 1.5 dlcouscous
  • 3 dlkogende vand
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 0.5 stkspidskål
  • 3 stænglerforårsløg
  • 150 gramfrosne ærter
  • 1.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  ketchup
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldig kebabsalat med couscous og fritter

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker kebabsalat med couscous og grøntsager, som vi serverer med sprøde fritter og ketchup. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 grampommes frites
  • 1.5 dlcouscous
  • 3 dlkogende vand
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 0.5 stkspidskål
  • 3 stænglerforårsløg
  • 150 gramfrosne ærter
  • 1.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  ketchup

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft. Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter til de er sprøde og gyldne.

2. Hæld couscous i en gryde og overhæld dem med kogende vand og lidt salt og læg låg på. Lad den trække i fem minutter.

3. Steg kebabkødet på en pande i lidt olivenolie.

4. Skyl og skær spidskålen i strimler. Hæld kogende vand over ærterne så de tør op. Skyl og skær top og bund af forårsløgene og skær dem i ringe.

5. Bland spidskål, ærter, forårsløg og couscous og top med det stegte kebabkød. Hvis dine børn ikke er vilde med en blandet salat, kan du anrettet alt i små skål, så man selv kan sammensætte sin salat.

6. Bland creme fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

7. Server fritterne med kebabsalat og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære spidskål i strimler.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre