Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En lækker og lidt spicy asiatisk-inspireret suppe med risnudler, kylling, kokosmælk, rød karrypasta, peberfrugt, babymajs, edamamebønner og limesaft. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramrisnudler
- 1 stkløg
- 3 fedhvidløg
- 450 gramkyllingefilet
- 0.5 spskrød karrypasta
- 4 dlkokosmælk
- 4 dlvand
- 1 terninghønsebouillon
- 1 stkrød peberfrugt
- 225 grambabymajs på dåse
- 150 gramedamamebønner
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem med koldt vand.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skær kyllingefileterne i mundrette bidder.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karrypasta, løg, hvidløg og kylling et par minutter. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon.4
Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær kødet i strimler. Hæld vandet fra babymajsene og skær dem i mundrette bidder. Tilsæt peberfrugt, babymajs og edamamebønner til suppen og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med limesaft, salt og peber.5
Kom nudlerne i skåle og hæld suppen henover. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og skære babymajsene i mundrette bidder.
Ekstra smag: Tilsæt lidt mere rød karrypasta og top med friske krydderurter.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.