Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En fyldig og mættende linsesuppe med røde linser, squash, hakkede tomater og kokosmælk. Toppet med agurk, tomat og snackpeber skåret i små tern og vendt med koriander og citronsaft. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 200 gramrøde linser
- 0.5 stksquash
- 1 spskkarry
- 1 spskspidskommen
- 0.5 spskstødt kardemomme
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 4 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 2 stktapastomater
- 0.5 stkagurk
- 1 stksnackpeber
- 1 pottefriske koriander
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak dem fint. Skyl de røde linser og squashen. Riv squashen på den grove side af et rivejern.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg, karry, spidskommen og kardemomme.3
Tilsæt de røde linser, squash, hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon. Lad retten simre ca. 25 min. Rør jævnligt, så den ikke brænder på. Smag til med salt og peber.4
Skyl tomater, agurk, snackpeber og de friske koriander. Skær grøntsagerne i små tern og hak korianderne fint. Smag til med citronsaft, salt og peber.5
Server linsesuppen i skåle og top med friske grøntsager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkener: Lad dine børn dufte til krydderierne og røre i suppen.