Fyldig sommersuppe med hvidløgsflute

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramkartofler
  • 200 gramgulerødder
  • 1 litervand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkporre
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 1 dåsekikærter
  • 100 gramfrosne ærter
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldig sommersuppe med hvidløgsflute

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker vegetarsuppe fyldt med kartofler, gulerødder, porre, ærter, kikærter og spinat. Serveret med lune hvidløgsflute som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramkartofler
  • 200 gramgulerødder
  • 1 litervand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkporre
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 1 dåsekikærter
  • 100 gramfrosne ærter
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kom kartofler og gulerødder i en stor gryde, tilsæt vand og bouillon og lad det koge i ca. 10 min.

3. Skyl og rens porren grundigt og skær den i skiver. Tillsæt porren til suppen og lad det simre videre i ca. 10 min.

4. Lun hvidløgsflutene i ovnen som anvist på pakken.

5. Skyl spinaten og kikærterne grundigt. Tilsæt spinat, kikærter og ærter og lad suppen simre videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

6. Server den fyldige sommersuppe i skåle med de lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartofler og gulerødder.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre