Fyldt kyllingebryst med kartofler, broccoli og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramkyllingefilet
  • 100 gramfriskost med urter
  • 650 gramkartofler
  • 1 stkbroccoli
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldt kyllingebryst med kartofler, broccoli og pesto

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En super simpel og smagfuld ret med kyllingebryst fyldt med friskost. Serveret med kartoffeltern og broccoli vendt med basilikumpesto. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramkyllingefilet
  • 100 gramfriskost med urter
  • 650 gramkartofler
  • 1 stkbroccoli
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skær en lomme på langs i hver kyllingefilet og fordel friskosten i fileterne.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber. Læg herefter kyllingefileterne i et ovnfast fad og steg dem færdige i ovnen i ca. 20 min.

4. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i små tern. Kog kartoffelternene møre i letsaltet vand.

5. Pluk små buketter af broccolien og kog dem sammen med kartoffelternene de sidste par minutter, så sparer du på energien.

6. Hæld vandet fra kartofler og broccoli og vend sammen med basilikumpestoen.

7. Skær kyllingefileterne i skiver og server med kartoffeltern og broccoli vendt med pesto. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre