Fyldt kyllingefilet med kartofler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 10 stkcherrytomater
  • 1/2 spsktørret timian
  • 1 kuglemozzarella
  • 50 gramspegepølse
  • 700 gramkyllingefilet
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldt kyllingefilet med kartofler

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

3.3, Meget populær

Saftige kyllingefileter fyldt med mozzarella og spegepølse, bagt i fad sammen med kartofler, løg og tomater. Super lækkert - og ret nemt! Retten er beregnet til to dage. Brug resterne af kyllingekødet i en lækker pastasalat dagen derpå. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 10 stkcherrytomater
  • 1/2 spsktørret timian
  • 1 kuglemozzarella
  • 50 gramspegepølse
  • 700 gramkyllingefilet
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Del løget i to og skær det i skiver. Skyl tomaterne og halver dem. Bland det hele sammen med timian, salt peber og en god slat olivenolie i et ovnfast fad. Du kan også sagtens lave retten på grillen. Brug så en alubakke og grill ved indirekte varme.

3. Hak spegepølsen fint og bland den sammen med smuldret mozzarella. Skær en lomme på langs i hver kyllingefilet og fordel fyldet i fileterne. Tryk dem lidt sammen og læg dem ovenpå kartoflerne. Krydr med salt og peber og steg dem i ovnen i ca. 30 minutter, eller til de er gennemstegte.

4. Skær kyllingen i skiver og server med de lækre kartofler og tomater.

5. Velbekomme :o)

Tip

Gem en rest kylling og brug kødet i vores lækre pastasalat i morgen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.