Pastasalat med kylling og bacon

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta- tørret
  • 100 gramjordbær
  • 75 grambacon i skiver
  • 1 stkavocado
  • 1/2 stkcitron
  •  salat efter eget valg
  • 200 gramstegt kyllingekød
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lynhurtig og lækker pastasalat med kyllingerester fra aftensmaden. Har du ikke kylling tilovers, steger du bare et stykke kyllingefilet eller to og bruger det i pastasalaten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på posen og lad den køle af. Vask jordbærrene, fjern stilken og skær dem i skiver. Læg baconskiverne på en kold pande, tænd for varmen og steg dem sprøde. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.

2. Halver avocadoen og fjern stenen. Skrab kødet ud med en ske og skær det i mundrette bidder. Vend avocadokødet med lidt citronsaft, så det ikke bliver brunt.

3. Skyl salaten og riv det i mindre stykker.

4. Pil kyllingekødet i strimler og bland sammen med de øvrige ingredienser.

5. Velbekomme :o)

Tip

Gem en rest pastasalat til madpakkerne dagen efter.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre