Fyldt kyllingefilet med kartofler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 10 stkcherrytomater
  • 1/2 spsktørret timian
  • 1 kuglemozzarella
  • 50 gramspegepølse
  • 700 gramkyllingefilet
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige kyllingefileter fyldt med mozzarella og spegepølse, bagt i fad sammen med kartofler, løg og tomater. Super lækkert - og ret nemt! Retten er beregnet til to dage. Brug resterne af kyllingekødet i en lækker pastasalat dagen derpå. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Del løget i to og skær det i skiver. Skyl tomaterne og halver dem. Bland det hele sammen med timian, salt peber og en god slat olivenolie i et ovnfast fad. Du kan også sagtens lave retten på grillen. Brug så en alubakke og grill ved indirekte varme.

3. Hak spegepølsen fint og bland den sammen med smuldret mozzarella. Skær en lomme på langs i hver kyllingefilet og fordel fyldet i fileterne. Tryk dem lidt sammen og læg dem ovenpå kartoflerne. Krydr med salt og peber og steg dem i ovnen i ca. 30 minutter, eller til de er gennemstegte.

4. Skær kyllingen i skiver og server med de lækre kartofler og tomater.

5. Velbekomme :o)

Tip

Gem en rest kylling og brug kødet i vores lækre pastasalat i morgen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre