Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige kyllingefileter fyldt med smagfuld friskost med urter og serveret med en lækker couscous-salat med mandler, persille og abrikoser. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramcouscous
- 450 gramkyllingefilet
- 100 gramfriskost med urter
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 0.5 pottepersille
- 60 gramtørrede abrikoser
- 50 grammandler
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscous efter anvisningen på pakken og lad den køle af.2
Halver kyllingefileterne og skær en lomme på langs. Fordel friskosten i lommen og krydr med salt og peber.3
Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middelvarme til de er gennemstegte og gyldne på begge sider.4
Skyl cherrytomaterne, agurken og persillen. Skær tomaterne i kvarte, agurken og abrikoserne i små tern og hak persillen og mandlerne groft. Vend det hele sammen med couscous, en god sjat olivenolie, citronsaft, salt og peber.5
Skær kyllingefileterne i skiver eller server dem hele med couscoussalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme couscous, vand og salt i en gryde.
Mere smag: Top med husets yndlingsdressing.