Fyldte kyllingefileter med couscous-salat, abrikos og mandler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 450 gramkyllingefilet
  • 100 gramfriskost med urter
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 pottepersille
  • 60 gramtørrede abrikoser*
  • 50 grammandler*
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige kyllingefileter fyldt med smagfuld friskost med urter og serveret med en lækker couscous-salat med mandler, persille og abrikoser. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog couscous efter anvisningen på pakken og lad den køle af.

2. Halver kyllingefileterne og skær en lomme på langs. Fordel friskosten i lommen og krydr med salt og peber.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middelvarme til de er gennemstegte og gyldne på begge sider.

4. Skyl cherrytomaterne, agurken og persillen. Skær tomaterne i kvarte, agurken og abrikoserne i små tern og hak persillen og mandlerne groft. Vend det hele sammen med couscous, en god sjat olivenolie, citronsaft, salt og peber.

5. Skær kyllingefileterne i skiver eller server dem hele med couscoussalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme couscous, vand og salt i en gryde. Mere smag: Top med husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre