Fyldte kyllingefileter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkkyllingefilet
  • 0.5 stkrød peberfrugt
  • 50 gramspæde spinatblade
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskakaciehonning
  • 2 spskbalsamicoeddike
  • 1 kuglemozzarella
  • Salat
  • 2 stkmajskolber
  • 50 grammandler
  • 50 gramspæde spinatblade
  • 1 stkappelsin
  • 0.25 stkvandmelon
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stængelbladselleri
  • 75 gramsalatost i tern- svarer ca. til 1/2 bøtte
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldte kyllingefileter

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

De fleste børn er vilde med kylling. Og når de er fyldt med både mozzarella og lækre grøntsager, smager de ekstra godt. Tag ungerne med i køkkenet og lad dem selv bestemme hvilke grøntsager, der skal fyldes i deres kyllingefileter. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkkyllingefilet
  • 0.5 stkrød peberfrugt
  • 50 gramspæde spinatblade
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskakaciehonning
  • 2 spskbalsamicoeddike
  • 1 kuglemozzarella
  • Salat
  • 2 stkmajskolber
  • 50 grammandler
  • 50 gramspæde spinatblade
  • 1 stkappelsin
  • 0.25 stkvandmelon
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stængelbladselleri
  • 75 gramsalatost i tern- svarer ca. til 1/2 bøtte
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

2. Krydr kyllingefileterne og brun dem på en pande i lidt olivenolie. De skal ikke være gennemstegte men blot fint lysebrune på begge sider.

3. Skær peberfrugten i fine skiver på et rent spækbræt og steg dem i lidt olivenolie sammen med skyllede spinatblade, hakket hvidløg, honning og balsamico i et par minutter - til spinatbladene er faldet sammen. Krydr med salt og peber.

4. Skær en lomme i kyllingefileterne og fyld dem med grøntsagerne. Læg mozzarellaen ovenpå grøntsagerne og tryk forsigtigt kyllingefileterne lidt sammen. Husk at vaske fingre, kniv og spækbræt efterfølgende, da kyllingen endnu ikke er gennemstegt.

5. Læg fileterne i et ildfast fad og bag dem i ovnen i ca. 15 min, eller til de er gennemstegte og kødsaften er klar.

6. Fjern imens blade og "hår" fra majskolberne. Skær stokken af og kog majskolberne i saltet vand i ca. 10 minutter.

7. Rist mandlerne på en pande. Vask spinatbladene og bland dem med appelsin, vandmelon, agurk og bladselleri i tern. Top med smuldret salatost og hakkede mandler. Server sammen med kyllingefileter og majskolber - evt. med lidt smør og salt på toppen.

8. Velbekomme :o)

Tip

Husk at gemme majskolber til de næste dages madpakker eller kog et par ekstra, hvis du ikke allerede har gjort det.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre