Fyldte peberfrugter med hakket kylling

Ingredienser

( 2 voksne og to børn )

  • Pasta og fyldte peberfrugter
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 4 stkblandede peberfrugter
  • 1 tskrød karrypasta
  • 100 gramsalatost i blok
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 stkæg
  • 1 tsksalt
  • 1 spskrasp
  • Sovs
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramgulerødder
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 spsktørret oregano eller timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldte peberfrugter med hakket kylling

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Fyldte peberfrugter smager super godt! Og når de bliver bagt, får de en dejlig sød og mild smag. Vi har fyldt dem med hakket kyllingekød, salatost og karrypasta - og serverer dem med pasta og tomatsovs. Du kan enten bruge almindelige peberfrugter eller en masse små snackpeberfrugter, hvis du er sprængfyldt med tålmodighed!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Pasta og fyldte peberfrugter
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 4 stkblandede peberfrugter
  • 1 tskrød karrypasta
  • 100 gramsalatost i blok
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 stkæg
  • 1 tsksalt
  • 1 spskrasp
  • Sovs
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramgulerødder
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 spsktørret oregano eller timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen som anvist på pakken og opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Fjern stilken fra peberfrugterne med en kniv, så de kan stå på "hovedet". Men fjern kun den grønne stilk, ikke selve toppen, og prøv at undgå at skære hul i peberfrugterne. Skær bundene af og gem dem. Fjern forsigtigt kernerne med en ske og vask peberfrugterne både indvendigt og udvendigt.

3. Kom bundene fra peberfrugterne, karrypasta, og salatosti en minihakker og giv det hele en snurretur, til det er blevet hakket fint. Bland det med hakket kyllingekød, æg, salt og rasp og rør det godt sammen til en fars.

4. Kom fyldet i peberfrugterne. Placér peberfrugterne i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gennembagte, eller grill dem ved indirekte varme under låg, hvis vejret er til det. Har du fars til overs, så form resten til frikadeller og bag dem med peberfrugterne i ovnen.

5. Skræl løg og hvidløg, hak dem fint og steg dem i lidt olivenolie. Skræl gulerødderne og riv dem på den fine del af rivejernet. Tilsæt gulerødder, hakkede tomater, timian og smulret grøntsagsbouillon og lad det hele simre under låg mens peberfrugterne hygger sig i ovnen. Smag til med salt og peber.

6. Servér de fyldte peberfrugter med pasta, tomatsovs, og hvis du har lidt tilovers, smuldret salatost på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne. De kan også være med til at fylde peberfrugterne med kødfyld - husk dog god køkkenhygiejne, når I rører ved råt kyllingekød.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre