Glutenfri knækbrød med masser af kerner

Ingredienser

( 1 portion )

  • 100 gramsolsikkekerner*
  • 100 gramhørfrø*
  • 100 gramsesamfrø
  • 100 gramgræskarkerner
  • 100 gramchiafrø
  • 0.5 spsksalt
  • 0.5 dlolivenolie
  • 3.5 dlvand
  • 1 spskmajsstivelse
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Dette knækbrød er uden gluten og med masser af kerner og frø. Vi har tilsat chiafrø, der er med til at give knækbrødene en ekstra sprødhed. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.

2. Rør alle ingredienserne sammen til en samlet dej og lad den stå i 20 minutter - rør gerne en ekstra gang, imens du venter. Dejen skal være fast men alligevel en smule klæbrig, når den er færdig.

3. Del dejen i to stykker og rul den første del ud mellem to stykker bagepapir med en kagerulle. Tykkelsen skal være ca. 3-4 mm. Fjern det øverste stykke bagepapir.

4. Bag knækbrødet i ovnen i ca. 30 minutter til knækbrødet er sprødt. Gentag med den resterende del af dejen. Knæk det over i rustikke stykker, lad det køle af og opbevar det i en lufttæt beholder. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre