Glutenfri pizza med quinoa-bund, pepperoni og pesto

Ingredienser

( 1 stk )

  • 2.5 dlkogt vand
  • 200 gramhvid quinoa
  • 50 gramgrøn pesto
  • 100 grampepperoni
  • 1 kuglemozzarella
  •  tørret oregano
  •  salt
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Glutenfri pizza med quinoa-bund, pepperoni og pesto

I samarbejde med

En sprød og lækker glutenfri pizza hvor vi laver bunden af blendet quinoa og topper med pepperoni, ost og pesto. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2.5 dlkogt vand
  • 200 gramhvid quinoa
  • 50 gramgrøn pesto
  • 100 grampepperoni
  • 1 kuglemozzarella
  •  tørret oregano
  •  salt
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.

2. Kog vandet og hæld det over quinoaen sammen med en knivspids salt. Lad det trække i 15 minutter. Blend det herefter til en samlet masse. Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og smør det ud, så det bliver en pizzabund på ca. 30 x 25 cm.

3. Top med pesto, pepperoni og mozzarella i stykker. Drys evt. med lidt tørret oregano på toppen.

4. Bag pizzaen i ovnen i ca. 25-30 minutter til osten er gylden og bunden sprød i kanten. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fordele pepperoni og mozzarella på bunden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre