Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
15 min
Super nem aftensmad med resterne fra gårsdagens bolognese, som vi blander med æg, revet ost og gratinerer i ovnen. Retten serveres med ærter og små tomater som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 3 stkæg
- kogt spaghetti
- rester fra bolognese
- 140 gramrevet ost
- 250 gramfrosne ærter
- 10 stkcherrytomater
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Slå æggene ud og pisk dem sammen i en skål. Bland med spaghetti og kødsovs og hæld blandingen i et ovnfast fad. Top med revet mozzarella og bag retten i 15-20 minutter.3
Hæld kogende vand over ærterne til de er tøet op. Skyl tomaterne.4
Server den lækre gratinerede bolognese med ærter og tomater som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at piske æggene sammen. De kan selvfølgelig også dække bord.