Gratineret bolognese med gnavergrønt - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret bolognese med gnavergrønt - dag to

I samarbejde med

3.3, Meget populær

Super nem aftensmad med resterne fra gårsdagens bolognese, som vi blander med æg, revet ost og gratinerer i ovnen. Retten serveres med med ærter og små tomater som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Slå æggene ud og pisk dem sammen i en skål. Bland med spaghetti og kødsovs og hæld blandingen i et ovnfast fad. Top med revet mozzarella og bag retten i 15-20 minutter.

3. Hæld kogende vand over ærterne til de er tøet op. Skyl tomaterne.

4. Server den lækre gratinerede bolognese med ærter og tomater som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at piske æggene sammen. De kan selvfølgelig også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre