Gratineret bolognese med salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 3 stkæg
  •  kogt pasta
  •  rester fra bolognese
  • 125 gramrevet ost
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 100 gramsalatost i tern
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret bolognese med salat - dag to

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

En nem opskrift til dagen derpå. Vi bruger resterne fra gårsdagens bolognese til en lækker gratineret pastaret. Vi serverer den med en hurtig salat som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 stkæg
  •  kogt pasta
  •  rester fra bolognese
  • 125 gramrevet ost
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 100 gramsalatost i tern
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Slå æggene ud og pisk dem sammen i en skål. Bland dem med den kogte spaghetti og bolognesen fra i går og hæld blandingen i et ovnfast fad. Top med revet mozzarella og bag retten i ca. 20 minutter.

3. Lav salaten klar. Skyl tomaterne og skær dem i både. Skyl salaten og skær den i strimler. Bland iceberg og tomater og top med salatost og dressing efter eget valg. Smag til med salt og peber.

4. Server den gratinerede bolognese med salaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at piske æggene sammen og vende dem med pasta og bolognese. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre