Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
15 min
En nem opskrift til dagen derpå. Vi bruger resterne fra gårsdagens bolognese til en lækker gratineret pastaret. Vi serverer den med en hurtig salat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 3 stkæg
- kogt pasta
- rester fra bolognese
- 125 gramrevet ost
- 3 stktomater
- 0.5 stkicebergsalat
- 100 gramsalatost i tern
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Slå æggene ud og pisk dem sammen i en skål. Bland dem med den kogte spaghetti og bolognesen fra i går og hæld blandingen i et ovnfast fad. Top med revet mozzarella og bag retten i ca. 20 minutter.3
Lav salaten klar. Skyl tomaterne og skær dem i både. Skyl salaten og skær den i strimler. Bland iceberg og tomater og top med salatost og dressing efter eget valg. Smag til med salt og peber.4
Server den gratinerede bolognese med salaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at piske æggene sammen og vende dem med pasta og bolognese. De kan også dække bord.