Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
20 min
Det her er en super smart måde at bruge resterne fra en god omgang bolognese på. Her har vi blandet kødsauce og pasta fra i går med lidt æg og gratineret den i ovnen. Det smager virkelig godt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- rester fra bolognese
- 50 gramrevet ost
- 0.5 stkagurk
- 2 stkæbler
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Pisk æggene sammen i en skål og bland dem med resterne fra gårsdagens pasta og bolognese. Hvis pastaen er klistret sammen, kan du overhælde den med kogende vand i en si, inden du blander den med æg og kødsauce.3
Hæld pastablandingen i et ovnfast fad og top med revet ost. Bag pastaen i ovnen i ca. 20 minutter, til osten er smeltet og gylden.4
Server med skyllede agurker og æbler skåret i stave som gnavergrønt.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til piske æggene sammen og vende hele herligheden i en skål. De kan også skære agurk og æble til gnavergrønt.