Gratineret bolognese med smuglerselleri - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det her er en super smart måde at bruge resterne fra en god omgang bolognese på. Her har vi blandet kødsauce og pasta fra i går med lidt æg og gratineret den i ovnen. Det smager virkelig godt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Pisk æggene sammen i en skål og bland dem med resterne fra gårsdagens pasta og bolognese. Hvis pastaen er klistret sammen, kan du overhælde den med kogende vand i en si, inden du blander den med æg og kødsauce.

3. Hæld pastablandingen i et ovnfast fad og top med revet ost. Bag pastaen i ovnen i ca. 20 minutter, til osten er smeltet og gylden.

4. Server med skyllede agurker og æbler skåret i stave som gnavergrønt.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til piske æggene sammen og vende hele herligheden i en skål. De kan også skære agurk og æble til gnavergrønt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre