Gratineret kylling i fad - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Dette er den (meget simple og hurtige) opskrift på vores lækre gratinerede kylling i fad på dag to. Du kan servere resten af retten med lige det, du har lyst til. F.eks. majskolber, gnavergrønt eller som her, blot med fuldkornsris. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra gårsdagens aftensmad i ovn eller mikroovn og kog risene efter anvisningen på pakken. Har du et par majskolber i køleskabet, så kog dem og server til retten. Eller skræl et par gulerødder, vask en agurk og skær i stave til gnavergrønt.

2. Dry evt. med lidt grønt på toppen ved servering og vupti - så er der hurtig mad på dag to!

3. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre