Gratineret pasta med kylling og squash - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stksquash
  • 300 gramgulerødder
  • 250 gramchampignon
  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 2 tsktørret timian
  • 5 dlmornaysauce- fedtfattig udgave
  • 2 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 400 gramfuldkornsspaghetti
  • 75 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med kylling og squash - til to dage

I samarbejde med

4.0, Meget populær

Denne ret er beregnet til to dage og smager bare virkelig godt! Kylling, grøntsager, lidt timian, mornaysauce og ost på toppen. Mums! God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stksquash
  • 300 gramgulerødder
  • 250 gramchampignon
  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 2 tsktørret timian
  • 5 dlmornaysauce- fedtfattig udgave
  • 2 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 400 gramfuldkornsspaghetti
  • 75 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.

2. Vask squashen, skræl gulerødderne og skær begge dele i grove tern. Rens og vask champignonerne og skær dem i kvarte. Stil det hele til side.

3. Hak løget fint og steg det i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt kød og timian, krydr med salt og peber og steg, til kødet er blevet brunet på alle sider. Tilsæt mornaysauce, vand, grøntsager og bouillonterning og lad det simre.

4. Kog imens spaghettien efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Fordel nu spaghetti og kødsauce i lag i et stort ovnfast fad. Begynd med et lag spaghetti og slut med et lag kødsauce. Top med revet ost og bag spaghettien i ovnen i ca. 30 minutter, eller til osten er gylden. Velbekomme!

Tip

Du kan sagtens købe revet ost i supermarkedet. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til revet ost, ostestave til madpakkerne og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre på middagsbordet :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre