Gratineret pasta med kylling og pesto. Hertil melon.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfuldkornspastaskruer
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 350 gramstegte kyllingestrimler
  • 5 dlmornaysauce
  • 60 gramgrøn pesto
  • 75 gramrevet ost
  • 0,5 stkhonningmelon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med kylling og pesto. Hertil melon.

I samarbejde med

En nem og lækker pastaret til travle dag. Lavet med en færdig grøntsagsblanding fra frost, stegte kyllingestrimler, mornaysauce, pesto og revet ost på toppen. Serveret med honningmelon som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramfuldkornspastaskruer
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 350 gramstegte kyllingestrimler
  • 5 dlmornaysauce
  • 60 gramgrøn pesto
  • 75 gramrevet ost
  • 0,5 stkhonningmelon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Varm en pande op med lidt olivenolie og svits den frosne grøntsagsblanding og kyllingestrimler. Tilsæt herefter mornaysauce og pesto og smag til med salt og peber.

3. Hæld vandet fra pastaerne og kom dem i et ovnfast fad sammen med de stegte grøntsager og kylling. Top med revet ost.

4. Bag retten i ovnen i ca. 15 min., til osten er gylden.

5. Skær melonen i skiver.

6. Server gratineret pasta med kylling og melon som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn toppe pastaretten med revet ost.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre