Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker pastaret til travle dag. Lavet med en færdig grøntsagsblanding fra frost, stegte kyllingestrimler, mornaysauce, pesto og revet ost på toppen. Serveret med honningmelon som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramfuldkornspastaskruer
- 500 gramfrossen grøntsagsbund
- 350 gramstegte kyllingestrimler
- 5 dlmornaysauce
- 60 gramgrøn pesto
- 75 gramrevet ost
- 0,5 stkhonningmelon
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Varm en pande op med lidt olivenolie og svits den frosne grøntsagsblanding og kyllingestrimler. Tilsæt herefter mornaysauce og pesto og smag til med salt og peber.3
Hæld vandet fra pastaerne og kom dem i et ovnfast fad sammen med de stegte grøntsager og kylling. Top med revet ost.4
Bag retten i ovnen i ca. 15 min., til osten er gylden.5
Skær melonen i skiver.6
Server gratineret pasta med kylling og melon som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn toppe pastaretten med revet ost.