Gratineret pasta med kylling svøbt i kalkunbacon. Hertil tomatsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Gratineret pasta og svøbt kylling
  • 300 gramfuldkornspasta
  • 450 gramkyllingefilet
  • 100 gramkalkunbacon
  • 4 stkæg
  • 0.5 spsktørret oregano eller timian
  • 0.5 kuglemozzarella
  • 0.25 spsksalt
  •  peber
  • Salat
  • 5 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 kuglemozzarella
  • 0.5 pottefrisk timian
  • 2 spskbalsamicoeddike
  • 2 spskolivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med kylling svøbt i kalkunbacon. Hertil tomatsalat.

I samarbejde med

3.0, Meget populær

En lækker gratineret pastaret med kyllingefileter svøbt i kalkunbacon, som vi serverer med en klassisk tomatsalat med rødløg, timian og mozzarella. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Gratineret pasta og svøbt kylling
  • 300 gramfuldkornspasta
  • 450 gramkyllingefilet
  • 100 gramkalkunbacon
  • 4 stkæg
  • 0.5 spsktørret oregano eller timian
  • 0.5 kuglemozzarella
  • 0.25 spsksalt
  •  peber
  • Salat
  • 5 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 kuglemozzarella
  • 0.5 pottefrisk timian
  • 2 spskbalsamicoeddike
  • 2 spskolivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken - men tag dem af ca. 1 minut før den endelige kogetid. De skal have lidt bid.

3. Flæk kyllingefileterne på langs og læg en skive kalkunbacon over hvert stykke.

4. Hæld vandet fra pastaerne. Pisk æggene sammen med oregano, salt og peber. Bland det sammen med de færdigkogte pastaer og hæld det hele over i et ovnfast fad. Riv mozzarellaen i mindre stykker med fingrene og kom det oven på pastablandingen. Læg kyllingestykkerne øverst og bag det hele i ca. 20 minutter.

5. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skræl løget og skær det i tynde skiver. Riv mozzarellaen i mindre stykker med fingrene. Kom nu det hele på et fad og top med friske timianblade. Lav en hurtig dressing med balsamicoeddike og olivenolie, og smag til med salt og peber.

6. Server den lækre pastaret med kylling i svøb og tomatsalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lav dine børn skære tomaterne i skiver og rive mozzarellaen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre