Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker gratineret pastaret med kyllingefileter svøbt i kalkunbacon, som vi serverer med en klassisk tomatsalat med rødløg, timian og mozzarella. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Gratineret pasta og svøbt kylling
- 300 gramfuldkornspasta
- 450 gramkyllingefilet
- 100 gramkalkunbacon
- 4 stkæg
- 0.5 spsktørret oregano eller timian
- 0.5 kuglemozzarella
- 0.25 spsksalt
- peber
- Salat
- 5 stktomater
- 1 stkrødløg
- 0.5 kuglemozzarella
- 0.5 pottefrisk timian
- 2 spskbalsamicoeddike
- 2 spskolivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken - men tag dem af ca. 1 minut før den endelige kogetid. De skal have lidt bid.3
Flæk kyllingefileterne på langs og læg en skive kalkunbacon over hvert stykke.4
Hæld vandet fra pastaerne. Pisk æggene sammen med oregano, salt og peber. Bland det sammen med de færdigkogte pastaer og hæld det hele over i et ovnfast fad. Riv mozzarellaen i mindre stykker med fingrene og kom det oven på pastablandingen. Læg kyllingestykkerne øverst og bag det hele i ca. 20 minutter.5
Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skræl løget og skær det i tynde skiver. Riv mozzarellaen i mindre stykker med fingrene. Kom nu det hele på et fad og top med friske timianblade. Lav en hurtig dressing med balsamicoeddike og olivenolie, og smag til med salt og peber.6
Server den lækre pastaret med kylling i svøb og tomatsalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lav dine børn skære tomaterne i skiver og rive mozzarellaen.