Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Pastaretter er et hit i de fleste familier. Her udfordrer vi den klassiske udgave lidt og tilsætter rejer - den smager stadig super godt og har selvfølgelig masser af ost på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramfuldkornspasta
- 1 stkrødløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stksnackpeber
- 0.5 stksquash
- 0.5 spskpaprika
- 200 gramfrosne rejer
- 1.25 dlcremefine 15%
- 70 gramtomatpuré
- 4 stktomater
- 100 gramrevet ost
- 0.5 stkspidskål
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 0.5 pottepersille
- 1 stkcitron
- 40 gramsolsikkekerner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl snackpeberen og squashen og skær dem i små tern. Svits paprikaen sammen med grøntsagerne på en pande med lidt olivenolie. Tilsæt rejer, cremefine og tomatpuré.3
Hæld vandet fra pastaen og fordel pasta og sovs i et ovnfast fad. Skyl tomaterne, skær dem i tynde skiver og fordel dem på toppen af fadet. Til sidst drysses med revet ost på toppen. Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til den er gylden på toppen.4
Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene! Hak persille og soltørrede tomater fint. Vend det hele sammen med olivenolie, salt og peber. Smag til med citronsaft og drys med solsikkekerner på toppen.5
Server den gratinerede pastaret med sprød spidskålssalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne.