Gratineret pasta med rejer. Hertil sprød spidskålssalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramfuldkornspasta
  • 1 stkrødløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksnackpeber
  • 0.5  stksquash
  • 0.5 spskpaprika
  • 200 gramfrosne rejer
  • 1.25 dlcremefine 15%
  • 70 gramtomatpuré
  • 4 stktomater
  • 100 gramrevet ost
  • 0.5 stkspidskål
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 0.5 pottepersille
  • 1 stkcitron
  • 40 gramsolsikkekerner*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pastaretter er et hit i de fleste familier. Her udfordrer vi den klassiske udgave lidt og tilsætter rejer - den smager stadig super godt og har selvfølgelig masser af ost på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl snackpeberen og squashen og skær dem i små tern. Svits paprikaen sammen med grøntsagerne på en pande med lidt olivenolie. Tilsæt rejer, cremefine og tomatpuré.

3. Hæld vandet fra pastaen og fordel pasta og sovs i et ovnfast fad. Skyl tomaterne, skær dem i tynde skiver og fordel dem på toppen af fadet. Til sidst drysses med revet ost på toppen. Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til den er gylden på toppen.

4. Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene! Hak persille og soltørrede tomater fint. Vend det hele sammen med olivenolie, salt og peber. Smag til med citronsaft og drys med solsikkekerner på toppen.

5. Server den gratinerede pastaret med sprød spidskålssalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre