Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en dejlig cremet pastaret med skinkestrimler, broccolibuketter, skiveskåret champignoner, mornaysauce og masser af ost på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspastaskruer
- 1 stkbroccoli
- 1 stkrødløg
- 100 gramskiveskårne champignon
- 5 dlfedtfattig mornaysauce
- 200 gramskinkestrimler
- 100 gramrevet ost
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Pluk små buketter af broccolien og kog dem sammen med pastaerne de sidste par minutter.3
Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Varm en pande op med olivenolie og svits champignonerne og rødløget. Tilsæt mornaysauce og skinkestrimler. Smag til med salt og peber.4
Hæld vandet fra pastaerne og broccolien og fordel pasta, broccoli og sovs i et ovnfast fad. Drys med revet ost på toppen.5
Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til osten er gylden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkener: Lad dine børn drysse revet ost på toppen.