Gratineret pasta med skinke, broccoli, champignoner og mornaysauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 5 dlfedtfattig mornaysauce
  • 200 gramskinkestrimler
  • 100 gramrevet ost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med skinke, broccoli, champignoner og mornaysauce

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en dejlig cremet pastaret med skinkestrimler, broccolibuketter, skiveskåret champignoner, mornaysauce og masser af ost på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 5 dlfedtfattig mornaysauce
  • 200 gramskinkestrimler
  • 100 gramrevet ost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Pluk små buketter af broccolien og kog dem sammen med pastaerne de sidste par minutter.

3. Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Varm en pande op med olivenolie og svits champignonerne og rødløget. Tilsæt mornaysauce og skinkestrimler. Smag til med salt og peber.

4. Hæld vandet fra pastaerne og broccolien og fordel pasta, broccoli og sovs i et ovnfast fad. Drys med revet ost på toppen.

5. Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til osten er gylden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkener: Lad dine børn drysse revet ost på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre