Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Koteletter er super hurtige at grille - eller stege på panden, hvis vejret er klassisk.. dansk! Her har vi serveret koteletterne med nyopgravede danske kartofler og en sommersalat med jordbær, ærter og mozzarella. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- nye danske kartofler
- salat efter eget valg
- 100 gramfriske ærter
- 100 gramjordbær
- 1 kuglemozzarella
- 4 stkkoteletter
- salt
- peber
- smør
- olivenolie
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Fyr op under grillen, hvis vejret er til det.2
Skyl kartoflerne rene og kog dem møre i en gryde med saltet vand. Det tager ca. 15 minutter. Pas på, de ikke får for meget.3
Lav en salat af skyllede salatblade, bælgede ærter, skyllede jordbær i skiver og smuldret mozzarella.4
Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem på grillen - eller i lidt olivenolie på en pande i køkkenet, hvis vejret ikke er til grillfest.5
Servér de nystegte koteletter med den lækre salat og de kogte kartofler - med en klat kold smør på toppen.6
Velbekomme!Tip
Gem en kartoffel eller to til ungernes madpakker.